92. Zagonetni Slavko
Matko svakog jutra doručkuje klipić na gradskom trgu i svaki jutro pored njega sjedi gospodin Slavko. Pored njih prođe debeli čovjek te Slavko kaže "SVINJA". Sljedeći dan pored njih prođe poslovni čovjek i Slavko kaže "ČOVJEK". Trećeg dana pored njih prođe majka s djetetom, a Slavko kaže "BANANA" i "JABUKA". Četvrtog dana Matko ne sjedne kraj Slavka nego užurbano prođe pokraj njega, a Slavko izusti "KLIPIĆ". Matko zastane, razmisli i pozove policiju. Zašto?
91. Mađioničar
Neki mađioničar može držati dah 7 minuta u velikom staklenom kavezu punom vode. Do njega dolazi dječak koji kaže da može izdržati 30 minuta pod vodom. Mađioničar mu ne povjeruje te se oni oklade u 1000 kuna. Na kraju dječak uspije te dobi 1000 kuna od mađioničara. Kako je to moguće?
ODGOVOR

90. Papiga
Joško kupi papigu za koju mu prodavač kaže da ponavlja sve što čuje. Joško kod kuće stalno govori nešto papigi, ali ona ništa ne ponavlja. Joško se vrati u trgovinu i pita prodavača zašto mu je lagao, a prodavač kaže da nije lagao i da papiga ponavlja ono što čuje. Zašto papiga ipak ništa ne ponavlja? 
ODGOVOR